Kefírová kultúra

Kód produktu: 13026
Značka: MILKY

5,78€ 4,82€ bez DPH Najnižšia cena za posledných 30 dní - 5,78€

2 týždne od objednania

  1. Návod na prípravu kefíru:

    1. Do jedného litra sterilizovaného mlieka s teplotou 20-22°C pridajte obsah vrecka s kefírovou kultúrou.

  2. 2. Nechajte zmes odpočívať pri stále udržiavanej teplote 20-22°C po dobu 24 hodín. Počas tejto doby dôjde k fermentácii a kefír bude pripravený na použitie.

  3. 3. Hotový kefír je teraz pripravený na jedenie. Jeho trvanlivosť sa líši v závislosti na teplote skladovania: pri teplote 5 ° C je trvanlivý asi 5 dní, pri teplote 10 ° C potom asi 3 dni.

  4. 4. Na prípravu ďalšieho kefíru najlepšie odoberte 3 polievkové lyžice čerstvého kefíru a pridajte ich do ďalšieho litra sterilizovaného mlieka. Dodržujte tento postup rovnako, ako bol popísaný vyššie.

  5. Pri príprave dbajte na dôkladnú hygienu, aby ste minimalizovali riziko zanesenia cudzích baktérií do kefírovej kultúry. Skladujte vaše kefírové výrobky v chlade a na suchom mieste, aby bola zachovaná ich kvalita.

Potrebujete poradiť? Nájdite Vašu odpoveď.

K tomuto produktu neboli zatiaľ položené žiadne otázky.

Nenašli ste odpoveď? Opýtajte sa nás.

Položiť novú otázku

Prečo nakupovať u nás?

Doprava zdarma

na všetky objednávky od 130€ vrátane DPH.

Vlastný sklad

99 % produktov držíme priamo skladom

Rýchle dodanie


Rýchla reklamácia


Vlastný vývoj

´

vyvíjame vlastnú značku našich produktov

Odoberajte náš newsletter

... a buďte informovaný o super akcích